Kennis en Vaardigheden

Bomacon is gespecialiseerd in het frezen en draaien van middelgrote tot zeer grote producten. Daarnaast bieden wij tevens de mogelijkheid tot assemblage en constructie van grote, solide en nauwkeurige machinedelen. Wij kenmerken ons door:

  • Hoogstaande kwaliteit
  • Vakmanschap
  • Leveren van een totaalpakket

Ons machinepark zorgt ervoor dat we een breed scala aan werkzaamheden kunnen verrichten. Op de producten pagina staat een selectie van in het verleden geproduceerde producten. Wilt u weten welke nevenactiviteiten Bomacon voor u kan regelen? Kijk dan op de pagina totaalpakket.

Heeft u meer nodig dan enkel verspaning? Bomacon regelt het voor u!

Sinds jaar en dag past Bomacon zijn dienstverlening aan naar de vraag van opdrachtgevers. Het aanbieden van een klantspecifiek totaalpakket maakt ons uniek. Door het beheersen van meerdere activiteiten en eventueel het inschakelen van derden voldoet Bomacon aan alle eisen en wensen van de opdrachtgevers.

Constructie

Voor of nadat producten verspaand zijn biedt Bomacon de mogelijkheid om eveneens aan deze onderdelen construerende werkzaamheden te verrichten. Wij staan garant voor hoogwaardig solide constructie(las)werk. Enkele voorbeelden zijn gloeibewerkingen bij zwaardere en nauwkeurige constructies en het samenstellen van RVS onderdelen.

Machinebouw

We zijn ervaren in het samenstellen en monteren van complexe modules en complete machines of apparaten. Het betreft voornamelijk grote, solide en nauwkeurige producten. Ons doel is ervoor zorgen dat onze klanten arbeidsarmer en -vriendelijker kunnen produceren.

Transport

Indien gewenst regelt Bomacon het transport van de producten. Dit kan met de eigen bedrijfswagens of door betrouwbare transporteurs.

Engineering

Wij zetten onze kennis en expertise graag in om u verder te brengen. De engineers van Bomacon denken graag met de klant mee over producten en zijn bereid om hier advies over te geven. Klanteneisen en wensen kunnen wij omzetten in concrete ontwerpen. Afhankelijk van de complexiteit doen we dit zelf of in samenwerking met onze gespecialiseerde partners hierin.

Uitbestedingen

Mocht er iets zijn wat Bomacon niet in eigen huis kan, dan schakelen wij voor u een andere expert in waar wij mee samenwerken.